Pienten Parhaaksi - KANTOVALINEET & KANTOVAATTEET

Pienten Parhaaksi > KANTOVALINEET & KANTOVAATTEET | Kirjaudu sisään

KANTOVALINEET & KANTOVAATTEET

Kantoliinat | Kantoreput | Kantosuojat

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

MaM Ultra Light Cover kesäkantosuoja - suojaa ötököiltä ja auringolta! -20%

 

MaM Ultra Light Cover kesäkantosuoja - suojaa ötököiltä ja auringolta! -20% | lisätiedot
Kesäkantosuoja suojaa lastasi auringolta, tuulelta ja hyönteisiltä. Sitä voidaan käyttää kaikenlaisten kantoliinojen ja -reppujen kanssa lasta kannettaessa etupuolella tai selässä. Kantosuoja on nopea ja helppo käyttää, se sopii äideille, isille, isovanhemmille, kummeille ja lastenhoitajille... Kantosuojaa voidaan myös käyttää suojaamaan lasta turvaistuimessa tai rattaissa. Edessä käytännöllinen iso tasku.

MaM kesäkantosuoja suojaa lapsen ihoa auringon haitallisilta UV-säteiltä (UVA ja UVB-säteet). UPF on lyhenne sanoista Ultraviolet Protection Factor, eli UV- suojakerroin ja kertoo kuinka paljon auringon UV-säteilyä pääsee kankaan läpi. UPF-arvo 50+ on paras aurinkosuojaluokka ja tämän luokituksen saaneelta tuotteelta sallitaan vain 1/50 auringon UV-säteiden läpipääsy, eli vain 2 prosenttia kaikista UV-säteistä. On myös tärkeää, että tuote peittää niin suuren osan ihosta kuin mahdollista. MaM-kesäkantusuoja on suunniteltu peittämaan lapsen koko kehon. Laittamalla lapsen päähän ManyMonths kesähatun lapsella erinomainen suoja auringolta.

Saatavana vaalean beessin värisenä.

 

29.52 €
36.90 €


MaM All-Weather Babywearing Cover - jokasään kantosuoja + sydvesti -10%

 

MaM All-Weather Babywearing Cover - jokasään kantosuoja + sydvesti -10% | lisätiedot
Babyidean innovaatiopatentoitu kantosuoja on nyt valmistettu uudesta vedenpitävästä ja konepestävästä materiaalista! MaM All-Weather Babywearing Cover-jokasään kantosuojassa lapsesi pysyy kuivana ja lämpimänä kylmällä säällä ja on suojassa niin tuulelta, sateelta kuin hyönteisiltä ja liialta auringoltakin. Suoja sopii käytettäväksi kaikenlaisten kantoliinojen ja -reppujen kanssa ja sitä voi käyttää sekä edessä että takana.

MaM-kantosuojat on suunniteltu Pohjolan ankariin sääolosuhteisiin ja toimivat hyvin säässä kuin säässä. Suojissa on kiinnitykset kuudessa kohdassa ja helman kiristysnyörin avulla kankaan saa kiristettyä suojaavaksi pussiksi lapsen jalkojen ympärille. Suoja tukee myös nukkuvaa lasta ja niskaläpän voi taittaa alas, kun lapsi on hereillä. Kantosuoja on jokaisen vanhemman "pakko saada"-tuote!

Vinkki: MaM All-Weather-suojaa voi käyttää myös turvaistuimessa tai rattaissa lapsen suojana ja sen päällä vaipatkin vaihtuvat kätevästi.

Materiaali: Säänkestävä kolmiulotteinen takkikangas, jossa tuulen- ja vedenpitävä, hengittävä kalvo (MaM*tec >5000 mm) sekä tekninen verkkokangasvuori

Suojan mukana saat säädettävän sydvest-hatun lapselle. Hatussa monipuolinen kokosäätömahdollisuus.

musta / black earth


 

53.91 €
59.90 € Ostoskori

Pienten Parhaaksi, Ajostaipaleenkatu 9, 35700 VILPPULA, FINLAND , Y-Tunnus: 2043993-4
, sähköpostiosoite katri@pientenparhaaksi.fi
Viimeksi päivitetty 2022-01-19 11:07:32