Pienten Parhaaksi - KANTOVALINEET & KANTOVAATTEET - Kantoreput

Pienten Parhaaksi > KANTOVALINEET & KANTOVAATTEET > Kantoreput | Kirjaudu sisään

Kantoreput

Jos pitkän liinan solmiminen tuntuu mahdottomalta, löytyy apu kantorepusta. Pienenkin vauvan kantamiseen soveltuvat kantoreput ovat monikäyttöisiä ja erittäin ergonomisia vaihtoehtoja kantoliinoille. Repun käyttö on helppo oppia, ja samalla repulla voi kantaa vastasyntyneestä pitkälle taaperoikään saakka (n. 20 kg painoon asti).

Manduca Baby & Child Carrier -kantoreppu

Ergo Baby Carrier -kantoreppu

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Ergo Baby Carrier Original kantoreppu -10%

 

Ergo Baby Carrier Original kantoreppu -10% | lisätiedot
Ergo -kantoreppu on pisimpään valikoimassamme ollut reppu. Se on erittäin pitkän tuotekehityksen läpikäynyt, ja koko ajan paremmaksi kehittynyt kantoväline. Saat siis taattua laatua koko rahalla! Ergo sopii käytettäväksi rinta- ja selkäpuolella sekä lonkalla. Olkaimia voi käyttää sekä ristissä että repputyyliin suorana. Repun käytön voi aloittaa, kun lapsi on n. 3-4 kk ikäinen, mutta vauvatuen ansiosta Ergolla voi kantaa jopa vastasyntynyttä. Vauvatuki on saatavana lisävarusteena.

musta / beessi

beessi / beessi


 

107.91 €
119.90 €


  

Ergo Baby Carrier Premium Organic -kantoreppu kuvioilla -10% | lisätiedot
Erikoiserä kuvioituja luomupuuvillaisia Ergo -reppuja. Sinisten reppujen pakkaukseen kuuluu opas-DVD.

Ergo on pisimpään valikoimassamme ollut kantoreppu. Olemme erityisen vakuuttuneita sen laadukkuudesta. Ergo on erittäin pitkän tuotekehityksen läpikäynyt, ja koko ajan paremmaksi kehittynyt kantoväline. Saat siis taattua laatua koko rahalla! Ergo sopii käytettäväksi rinta- ja selkäpuolella sekä lonkalla. Olkaimia voi käyttää sekä ristissä että repputyyliin suorana. Repun käytön voi aloittaa, kun lapsi on n. 3-4 kk ikäinen, mutta uuden vauvatuen ansiosta Ergolla voi kantaa jopa vastasyntynyttä. Vauvatuki on saatavana lisävarusteena.

musta kuviolla

sininen kuviolla


 

134.91 €
149.90 €


Ergo Baby Carrier vauvatuki kantoreppuun -10%

 

Ergo Baby Carrier vauvatuki kantoreppuun -10% | lisätiedot
Infant Insert HeartToHeart on uudenmallinen vauvatuki Ergo-kantoreppuun. Tuki on valmiiksi muotoiltu, joten sen käyttäminen on hieman helpompaa kuin ennen. Vauvan voi asettaa tukeen joko pysty- tai kehtoasentoon. Vauvatukea tulee käyttää Ergo -kantorepun kanssa kunnes lapsi osaa kannatella kunnolla päätään eli n. 3-4 kk ikään asti, joskus jopa 6 kk ikään saakka. Saatavana luonnovalkoisena ja galaksin harmaana. Harmaassa hillitty tähtikuviointi.

yksivärinen beessi luomupuuvillaa


 

38.97 €
43.30 €


Ergo Baby Carrier vyölaukku

 

Ergo Baby Carrier vyölaukku | lisätiedot
Vyölaukku kiinnitetään kantorepun lantiovyöhön tarroilla, jolloin sen voi helposti irrottaa ja laittaa takaisin. Laukku sopii kantorepun molemmille puolille. Vyölaukussa on useita vetskaritaskuja ja irrotettava olkain. Pienessä etutaskussa muovinen lukko avainten kiinnitystä varten. Vyölaukku sopii myös myös pieneksi käsilaukuksi, kun olkahihnan kiinnittää paikoilleen. Saatavana reppuihin sopivissa väreissä.

Organic musta kuviolla


 

21.78 €
24.20 €


Manduca Baby and Child Carrier -kantoreppu, New Style -10%

 

Manduca Baby and Child Carrier -kantoreppu, New Style -10% | lisätiedot

Manduca® on ergonomisella lantiovyöllä varustettu loistava kantoreppu, joka sopii käytettäväksi vastasyntyneestä pitkälle leikki-ikään. Reppu on ihanan kevyt, se painaa vain 600 g, joten mukava kuljettaminen on vaivatonta.

Manduca New Style on tyyliltään uudistettu siten, että vuori, pääntuki sekä brodeerattu logo ovat värikoodattuja vastaamaan pääväriä. Rintaremmin soljen paikkaa ja olkahihnojen muotoilua on parannettu kantajan käyttömukavuutta ajatellen. Etuosan tasku on poistettu, jotta lapsen selkään kohdistuisi mahdollisimman vähän lisäpainetta.

Punainen


 

112.41 €
124.90 €


Manduca Zip In - tuunausosa kantoreppuun! -30%

 

Manduca Zip In - tuunausosa kantoreppuun! -30% | lisätiedot
Tuunaa Manducaan helposti uutta ilmettä erilaisilla ja värikkäillä paneeleilla! Paneeli kiinnitetään vetoketjuilla Manducan korkeuden säätökohtaan.

Silver Lily

Blue

Orange

Lime

It's a Boy


 

10.50 €
15.00 € Ostoskori

Pienten Parhaaksi, Ajostaipaleenkatu 9, 35700 VILPPULA, FINLAND , Y-Tunnus: 2043993-4
, sähköpostiosoite katri@pientenparhaaksi.fi
Viimeksi päivitetty 2021-12-01 10:53:41