Pienten Parhaaksi - VAUVAN KANTOVALINEET - Kantoreput

Pienten Parhaaksi > VAUVAN KANTOVALINEET > Kantoreput | Kirjaudu sisään

Kantoreput

Jos pitkän liinan solmiminen tuntuu mahdottomalta, löytyy apu kantorepusta. Pienenkin vauvan kantamiseen soveltuvat kantoreput ovat monikäyttöisiä ja erittäin ergonomisia vaihtoehtoja kantoliinoille. Repun käyttö on helppo oppia, ja samalla repulla voi kantaa vastasyntyneestä pitkälle taaperoikään saakka (n. 20 kg painoon asti).

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Ergo Baby Carrier Original kantoreppu -50%

 

Ergo Baby Carrier Original kantoreppu -50% | lisätiedot
Ergo -kantoreppu on pisimpään valikoimassamme ollut reppu. Se on erittäin pitkän tuotekehityksen läpikäynyt, ja koko ajan paremmaksi kehittynyt kantoväline. Saat siis taattua laatua koko rahalla! Ergo sopii käytettäväksi rinta- ja selkäpuolella sekä lonkalla. Olkaimia voi käyttää sekä ristissä että repputyyliin suorana. Repun käytön voi aloittaa, kun lapsi on n. 3-4 kk ikäinen, mutta vauvatuen ansiosta Ergolla voi kantaa jopa vastasyntynyttä. Vauvatuki on saatavana lisävarusteena.

beessi / beessi


 

59.95 €
119.90 €


  

Ergo Baby Carrier Premium Organic -kantoreppu kuvioilla -50% | lisätiedot
Erikoiserä kuvioituja luomupuuvillaisia Ergo -reppuja. Sinisten reppujen pakkaukseen kuuluu opas-DVD.

Ergo on pisimpään valikoimassamme ollut kantoreppu. Olemme erityisen vakuuttuneita sen laadukkuudesta. Ergo on erittäin pitkän tuotekehityksen läpikäynyt, ja koko ajan paremmaksi kehittynyt kantoväline. Saat siis taattua laatua koko rahalla! Ergo sopii käytettäväksi rinta- ja selkäpuolella sekä lonkalla. Olkaimia voi käyttää sekä ristissä että repputyyliin suorana. Repun käytön voi aloittaa, kun lapsi on n. 3-4 kk ikäinen, mutta uuden vauvatuen ansiosta Ergolla voi kantaa jopa vastasyntynyttä. Vauvatuki on saatavana lisävarusteena.

musta kuviolla


 

74.95 €
149.90 €


Ergo Baby Carrier vyölaukku -50%

 

Ergo Baby Carrier vyölaukku -50% | lisätiedot
Vyölaukku kiinnitetään kantorepun lantiovyöhön tarroilla, jolloin sen voi helposti irrottaa ja laittaa takaisin. Laukku sopii kantorepun molemmille puolille. Vyölaukussa on useita vetskaritaskuja ja irrotettava olkain. Pienessä etutaskussa muovinen lukko avainten kiinnitystä varten. Vyölaukku sopii myös myös pieneksi käsilaukuksi, kun olkahihnan kiinnittää paikoilleen. Saatavana reppuihin sopivissa väreissä.

Organic musta kuviolla


 

12.10 €
24.20 €


Manduca Zip In - tuunausosa kantoreppuun! -50%

 

Manduca Zip In - tuunausosa kantoreppuun! -50% | lisätiedot
Tuunaa Manducaan helposti uutta ilmettä erilaisilla ja värikkäillä paneeleilla! Paneeli kiinnitetään vetoketjuilla Manducan korkeuden säätökohtaan.

Silver Lily

Blue

Orange

Lime

It's a Boy


 

7.50 €
15.00 € Ostoskori

Pienten Parhaaksi, Ajostaipaleenkatu 9, 35700 VILPPULA, FINLAND , Y-Tunnus: 2043993-4
, sähköpostiosoite katri@pientenparhaaksi.fi
Viimeksi päivitetty 2024-05-21 17:30:30