Pienten Parhaaksi - KANTOVALINEET & KANTOVAATTEET - Kantoliinat

Pienten Parhaaksi > KANTOVALINEET & KANTOVAATTEET > Kantoliinat | Kirjaudu sisään

Kantoliinat

Kantoliina on oiva apu, kun vauva on pieni, ja haluaa olla lähellä koko ajan. Kun vauva on liinassa, onnistuu kotitöiden tai isompien lasten hoitaminenkin helpommin, kun kädet jäävät vapaaksi. Toisinaan tuplarattaatkin voi jättää kokonaan ostamatta, jos vauvaa kuljettaa liinassa, ja isompi on tavallisissa rattaissa. Pienelle vauvalle parasta kyytiä antaa pehmoinen trikoinen liina, kun taas isomman ja painavamman lapsen liina on ehdottomasti kudottu. Myös koliikkivauva rauhoittuu usein kantoliinan tuuditukseen ja kantajakin ehtii ottaa torkut nojatuolissa vauva liinassa. Liinailu parantaa myös vauvan ruuansulatusta, joten pienen masuvaivat saattavat saada helpotusta liinakyydissä.

Jos pitkän liinan solmiminen tuntuu mahdottomalta, kannattaa kokeilla yksinkertaista kantopussia tai vaikkapa rengasliinaa. Ne ovat oiva vaihtoehto liinan pikaiseen pukemiseen tai pitkän liinan sidontakammoiselle. Vilkaise myös kantoreppuja, jotka soveltuvat sekä pienelle vauvalle että taaperolle!

Täältä löytyy myös ompelijalle kantoliinanrenkaat ja ihastuttava SligView -liinailupeili!

Trikooliinat | Kudotut liinat | Neliöliinat

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Pienten Parhaaksi Trikooliina - Onni Sydämellä -20%

 

Pienten Parhaaksi Trikooliina - Onni Sydämellä -20% | lisätiedot
Saammeko esitellä - Pienten Parhaaksi -trikooliina Onni Sydämellä!

Liina on ideoitu yhdessä Tirsokkaan Kirsin kanssa.

Onni Sydämellä -liina on n. 4,8 m pitkä ja taskun kohdalta n. 52 cm leveä. Päät kapenevat sopivasti, jotta solmusta tulee sidonnassa pieni. Liinan materiaali on 100% napakkaa kotimaista puuvillainterlockia. Taskujen materiaali vaihtelee, ja se lukee kuosin nimen perässä valikossa.

Onnin Sydämen sisällä on tasku, jossa voi säilyttää pientä puklurättiä tai vaikka tuttia.

Liinat ovat kaikki keskenään hieman erilaisia, persoonallisia ja ihanan sydämellisiä!

Sopii loistavasti vastasyntyneelle, ja aina n. 8-9 kk saakka. Parhammillaan alle 10 kg vauvaa kannettaessa. Ei suositella yli 12,5 kg vauvan kantamiseen.

Hankkimalla Onni Sydämellä -liinan, tuet suomalaista työtä!

Punainen Murre (Muru-neulos)

Violetti Pupuperhe (Muru-neulos)

Pinkki Pupuperhe (Muru-neulos)

Pilvet oranssi (velour)

Keltainen (velour)

Punainen Lammas (trikoo)

Sininen Lammas (trikoo)

Medaljonki Oranssi (trikoo)


 

55.92 €
69.90 €


Amazonas Carry Sling Tribal kudottu kantoliina -20%

 

Amazonas Carry Sling Tribal kudottu kantoliina -20% | lisätiedot
IHANAT TRIBAL -KUOSIT; musta Tribal Stone ja beige Tribal Sand!

Amazonas Carry Sling -kantoliinat ovat vinojoustaviksi kudottuja pitkiä kantoliinoja. Ne on päärmätty ja niissä on viistoon leikatut päät. Liinat ovat ihanan ohuita, joten sopivat erityisen hyvin kesä- ja sisäliinoiksi. Carry Sling on pehmeytensä ansiosta helppo käyttää myös pienen vauvan kanssa!! Tämä kudottu sopii myös aloittelevalle liinailijalle, koska se on erittäin helppo sitoa!!

4,5 m Stone (norm. 62,90 €) 50.32 €

5,1 m Stone (norm. 68,90 €) 55.12 €


 

 


Amazonas Mei Tai Earth - kaksipuoleinen neliöliina -20%

 

Amazonas Mei Tai Earth - kaksipuoleinen neliöliina -20% | lisätiedot
Amazonas Mei Tai on on täydellinen ja edullinen vaihtoehto pitkälle kantoliinalle tai kantorepulle ja se sopii erittäin hyvin kaikille vauvoille ja kantajille. Mei Tai -neliöliinassa vauvan asento on juuri oikea; lonkat aukeavat ergonomiseen asentoon ja lapsen selkä saa olla luontevan pyöreä. Nämä seikat ovat erityisen tärkeitä lapsen lonkkien ja selkärangan kehityksen kannalta. Mei Tai on hyvä kantovälinevalinta kesäkäyttöön, koska se on pitkää liinaa viileämpi!

Amazonasin Mei Tai on helppo sitoa, koska olkahihnat on pehmustettu, eivätkä ne pääse ruttaantumaan sidonnan aikana. Neliöliinaa voi käyttää sekä etu- että selkäpuolella, ja siinä on kätevä pääntuki lapselle. Vyötärö- ja olkahihnoissa on täysin portaaton säätö eli neliöliina soveltuu hyvin erikokoisille käyttäjille.

Neliöliina on kaksipuoleinen; voit käyttää sitä joko yksivärinen tai raidallinen puoli ulospäin; valintasi ja tilanteen mukaan!

Saatavana ruskea Earth ja vihreä Tree.

ruskea Earth


 

44.72 €
55.90 € Ostoskori

Pienten Parhaaksi, Ajostaipaleenkatu 9, 35700 VILPPULA, FINLAND , Y-Tunnus: 2043993-4
, sähköpostiosoite katri@pientenparhaaksi.fi
Viimeksi päivitetty 2022-12-02 10:52:31