Pienten Parhaaksi - Bella Band - uudenlainen masutuubi! -50%

Pienten Parhaaksi > Bella Band - uudenlainen masutuubi! -50% | Kirjaudu sisään

Bella Band - uudenlainen masutuubi! -50%

Bella Band on napakka masutuubi, joka avulla pystyt pitämään lempifarkkujasi hieman pitempään tai ottamaan ihanat äitiysvaatteet käyttöön hieman aikaisemmin! Bella Band on vaate, se on vyö, se on koriste! Bella Band sopii loistavasti kaikkiin tilanteisiin - juuri plussanneille, selvästi raskaana oleville ja tuoreille äideille. Bella Band on valmistettu joustavasta materiaalista, ja se on tarpeeksi pitkä ulottuakseen vatsasi päältä housujen kauluksen päälle. Bella Band on paljon kiitosta ja kehuja saanut erinomainen tuote!

Bella Band on huomattavasti tukevampi kuin useimmat muut masutuubit, eikä se menetä napakkuuttaan käytössä. Bella Band istuu mukavasti kasvavan vatsasi päälle, ei purista, mutta tukee silti ihanasti. Tarkista oikea koko lisätiedoista. Koot ovat napakoita, jotta Bella Band todella eli tukisi kasvavaa vatsaa ja pitäisi avoimet housut ylhäällä.

Musta, Maitosuklaa & Tummasuklaa:

Tumma viini & Harmaa:

Roosa & Punainen:

Valkoinen pitsillä:

Alkuraskaudessa voit käyttää Bella Bandia hieman taiteltuna, jotta se peittää hyvin esim. avonaiset housunnapit. Bella Band tukee kasvavaa vatsaa heti plussan jälkeen.

Keskiraskaudessa ja raskauden loppuvaiheilla BellaBand piilottaa alleen vyön tai tukivyön, avatut housunnapit sekä paidan helman ja housunkauluksen välistä pilkottavan ihon. Voit käyttää BellaBandia edelleen taitettuna tai halutessasi ilman taitosta. BellaBand tukee kaksinkerroin taitettuna aika isoakin vatsaa hyvin, ja pitää loistavasti lantio-mallin äitiyshousut ylhäällä.

Ota BellaBand mukaan sairaalaan! Synnytyksen jälkeen äitiysvaatteet tuntuvat väljiltä, mutta ennen raskautta käytössä olleet vaatteet kiristävät. Laita BellaBand äitiyshousujen vyötärön päälle, jolloin ne pysyvät taas jalassa. BellaBand tukee ihanasti toipuvaa vatsaa.

Imetätkö? Jos kaikki imetyspaitasi ovat pyykissä, nosta BellaBand peittämään vatsasi, kun imetät tavallisen paidan kanssa. BellaBandia voit käyttää myös ”imetysliiveinä”, kun nostat tuubin rintojen päälle, ja sujautat liivinsuojat paikoilleen.

Materiaali: joustava, mutta tukeva 84% Spandex ja 16% lycra.
Pesu: Suositus 40 astetta, jotta Bella Band säilyttää elastisuutensa optimaalisena. Älä käytä huuhteluainetta.

Useimmiten yksi koko riittää koko raskauden ajan ja vauvan syntymän jälkeisen ajan. Mikäli odotat kaksosia, saattaa olla että tarvitset loppuraskaudesta suuremman koon.

koko 1 = 34/38
koko 2 = 40/44
koko 3/4 = 46 +

Koko valitaan raskautta edeltävän koon mukaan. Kaksosia odottavan kannattaa ainakin raskauden loppuvaiheessa valita suositusta suurempi koko.

Bella Band - uudenlainen masutuubi! -50%
 Bella Band - uudenlainen masutuubi! -50%

Hinta: 14.45 € 28.90 €
Tuotekoodi: 100290

koko 2, punainen

koko 3, maitosuklaa

koko 3, tumma suklaa

koko 3, harmaa

koko 3, vaalea roosa

koko 3, punainen

koko 3, valkoinen

koko 3, valkoinen pitsillä


 

 Ostoskori

Pienten Parhaaksi, Ajostaipaleenkatu 9, 35700 VILPPULA, FINLAND , Y-Tunnus: 2043993-4
, sähköpostiosoite katri@pientenparhaaksi.fi
Viimeksi päivitetty 2024-07-12 14:14:54