Pienten Parhaaksi > KANTOVÄLINEET & KANTOVAATTEET > Kantoreput > Ergo Baby Carrier -kantoreppu | Kirjaudu sisään

Ergo Baby Carrier -kantoreppu

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Ergo Baby Carrier Original kantoreppu

 

Ergo Baby Carrier Original kantoreppu | lisätiedot
Ergo -kantoreppu on pisimpään valikoimassamme ollut reppu. Se on erittäin pitkän tuotekehityksen läpikäynyt, ja koko ajan paremmaksi kehittynyt kantoväline. Saat siis taattua laatua koko rahalla! Ergo sopii käytettäväksi rinta- ja selkäpuolella sekä lonkalla. Olkaimia voi käyttää sekä ristissä että repputyyliin suorana. Repun käytön voi aloittaa, kun lapsi on n. 3-4 kk ikäinen, mutta vauvatuen ansiosta Ergolla voi kantaa jopa vastasyntynyttä. Vauvatuki on saatavana lisävarusteena.

musta / beessi

beessi / beessi


 

118.00 €


  

Ergo Baby Carrier Premium Organic -kantoreppu kuvioilla | lisätiedot
Erikoiserä kuvioituja luomupuuvillaisia Ergo -reppuja. Sinisten reppujen pakkaukseen kuuluu opas-DVD.

Ergo on pisimpään valikoimassamme ollut kantoreppu. Olemme erityisen vakuuttuneita sen laadukkuudesta. Ergo on erittäin pitkän tuotekehityksen läpikäynyt, ja koko ajan paremmaksi kehittynyt kantoväline. Saat siis taattua laatua koko rahalla! Ergo sopii käytettäväksi rinta- ja selkäpuolella sekä lonkalla. Olkaimia voi käyttää sekä ristissä että repputyyliin suorana. Repun käytön voi aloittaa, kun lapsi on n. 3-4 kk ikäinen, mutta uuden vauvatuen ansiosta Ergolla voi kantaa jopa vastasyntynyttä. Vauvatuki on saatavana lisävarusteena.

musta kuviolla

sininen kuviolla


 

146.20 €


Ergo Baby Carrier vauvatuki kantoreppuun

 

Ergo Baby Carrier vauvatuki kantoreppuun | lisätiedot
Infant Insert HeartToHeart on uudenmallinen vauvatuki Ergo-kantoreppuun. Tuki on valmiiksi muotoiltu, joten sen käyttäminen on hieman helpompaa kuin ennen. Vauvan voi asettaa tukeen joko pysty- tai kehtoasentoon. Vauvatukea tulee käyttää Ergo -kantorepun kanssa kunnes lapsi osaa kannatella kunnolla päätään eli n. 3-4 kk ikään asti, joskus jopa 6 kk ikään saakka. Saatavana luonnovalkoisena ja galaksin harmaana. Harmaassa hillitty tähtikuviointi.

yksivärinen beessi luomupuuvillaa +10.00 €


 

33.30 €


Ergo Baby Carrier vyölaukku

 

Ergo Baby Carrier vyölaukku | lisätiedot
Vyölaukku kiinnitetään kantorepun lantiovyöhön tarroilla, jolloin sen voi helposti irrottaa ja laittaa takaisin. Laukku sopii kantorepun molemmille puolille. Vyölaukussa on useita vetskaritaskuja ja irrotettava olkain. Pienessä etutaskussa muovinen lukko avainten kiinnitystä varten. Vyölaukku sopii myös myös pieneksi käsilaukuksi, kun olkahihnan kiinnittää paikoilleen. Saatavana reppuihin sopivissa väreissä.

Galaxy Grey 24.20 €

Organic musta kuviolla 24.20 €


 

 


 Ostoskori

Pienten Parhaaksi, Ajostaipaleenkatu 9, 35700 VILPPULA, FINLAND , Y-Tunnus: 2043993-4
, sähköpostiosoite katri@pientenparhaaksi.fi
Viimeksi päivitetty 2019-02-13 18:34:32