Pienten Parhaaksi > KUUKAUTISKUPIT JA KESTOSITEET | Kirjaudu sisään

KUUKAUTISKUPIT JA KESTOSITEET

Kuukautiskupit | Kestositeet

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Lunette Selene kuukautiskuppi, sininen

 

Lunette Selene kuukautiskuppi, sininen | lisätiedot
Luneten vastauksena värillistä kuukuppia himoitseville asiakkaille, Lunette on kehittänyt ihanan, vaaleansinisen Lunette Selenen. Lunette Selene on tehty samasta lääketieteellisestä silikonista kuin muutkin Lunette -kuukautiskupit. Sininen väriaine on Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymä ja turvallinen käyttää. Väriaine on lukittu silikonin polymeereihin, joten se ei voi vuotaa elimistöön. Väriaine ei myöskään sisällä raskasmetalleja. Sininen väri on kevyesti läpikuultava ja kokemuksemme mukaan hylkii värjääntymistä. Kupin mukana toimitettava säilytyspussukka on kupin kanssa yhteensopiva vaaleansininen.

koko 1


 

31.00 €


Lunette Lucia kuukautiskuppi, keltainen

 

Lunette Lucia kuukautiskuppi, keltainen | lisätiedot
Roomalainen Lucia (Lucina) oli valon jumalatar, joka yhdistettiin sekä aurinkoon että kuuhun. Kristinuskon myötä hänestä tuli Pyhä Lucia ja Lucian päivän perinne on tuttu meille suomalaisille ja myös muille pohjoismaalaisille. Lucia tuo valon talven pimeyteen, siksi valitsimme Lucian nimeksi uudelle hehkuvalle kupillemme.

Lunette Lucia valmistetaan samasta FDA-hyväksytystä silikonista kuin muutkin Lunette -kuukautiskupit. Väriaine on myös FDA-hyväksytty, se ei sisällä raskasmetalleja ja on turvallinen käyttää.

koko 1 keltainen

koko 2 keltainen


 

31.00 €


Lunette Áine kuukautiskuppi, koralli

 

Lunette Áine kuukautiskuppi, koralli | lisätiedot
Koralli kuukautikuppi; Lunette Áine!

Áine on irlantilaisessa tarustossa kuun, rakkauden ja keskikesän jumalatar sekä sadon ja karjan suojelija. Hänet tunnettiin myöhemmin myös keijukaiskuningattarena. Aine on myös suomenkielinen sana, joten meistä se sopii oivallisesti kauniin korallinvärisen kuppimme nimeksi. Koralli on yksi tulevan kesän trendiväreistä ja meistä se on herkullisen kesäinen, iloinen väri juhlistamaan kesän lämpöä.
Juhannus, keskikesän juhla oli muinoin Áinen kunnialle pyhitetty. Siksi korallinvärinen Lunette Áine on saatavilla nyt kesäksi 2011, toimitukset kesäkuussa.
Áinen säilytyspussi on täydellisesti kuukupin väriin sopiva vaaleanpunainen korallinvärisillä Lunette-kukilla.

koko 1


 

31.00 €


Lunette Lempipesuneste, 250 ml

 

Lunette Lempipesuneste, 250 ml | lisätiedot
Lunette Lempipesuneste on kehitetty erityisesti silikonisen kuukautiskupin puhdistamiseen. Lempipesuneste on hajustettu miedosti sitruunan ja eukalyptuksen eteerisillä öljyillä niiden hyvää tekevän vaikutuksen takia. Mutta vain miedosti, jotta ihosi ei ärsyynny ja useimmat allergikotkin voivat sitä käyttää turvallisin mielin.

UUTUUTENA kätevä keinukorkki!

Jos peset kuukautiskuppia tavallisella käsisaippualla, se voi aiheuttaa emättimessäsi ärsytystä, turvotusta ja jopa tulehduksia. Myös siitä syystä suosittelemme Lunette Lempipesunestettä. Lempipesuneste ei ole tavallista saippuaa uudessa pakkauksessa, vaan pesuneste on varta vasten kehitetty kupin pesuun. Lempipesuneste tehdään Suomessa, sitä ei ole testattu eläimillä, se sopii vegaaneille, siinä ei ole keinotekoisia väriaineita tai säilöntäaineita, ja sen pH-arvo on emättimen luonnollista arvoa vastaava 3,5.

 

8.90 €


Maijat - yöside, bambukuosit

 

Maijat - yöside, bambukuosit | lisätiedot
Yöside on sopii runsaaseen vuotoon sekä myös synnytyksen jälkeiseen jälkivuotoon. Yösiteen pituus 34 cm.

Maijat yöside on mukava ja pehmoinen suoja itsestään ja luonnosta välittävälle naiselle! Siteen luonnonkuituiset materiaalit ovat hengittäviä ja ne voivat estää hiiva yms. ongelmia. Siteiden pinta on ihoystävällistä bambupuuvillaa, imuosassa on pehmoinen ja imukykyinen kotimainen bambufleece. Maijat™ - siteiden alapuoli on puuvillaa, joka pitää yhdessä nepparikiinnityksen kera siteet hyvin paikoillaan. Kerrosten välissä kosteussulkukangas, joka estää vuodon imeytymisen siteen läpi.

Siteissä uutuutena leveydensäätöneppari.
Valmistettu Suomessa.

Pinkki Tähti

Pinkki Kukka

Sininen Kaarat

Pinkki Pallo

Lime Lisko

Pinkki Perhonen

Sininen Siili

Vihreä siili


 

9.30 €


PILVI päiväside

 

PILVI päiväside | lisätiedot
PILVI -kestositeet ovat helppokäyttöisiä all-in-one siteitä. Siteet ovat miellyttävät käytössä ja nepparisäädön ansiosta istuvat erikokoisiin pikkuhousuihin. Siteissä on pehmeä fleecepinta ihoa vasten, ja se on erityisen helppo puhdistaa. Sisällä on imukykyinen mikrokuitu ja ulkopuolella hengittävä kosteudenpitävä PUL kangas.

Siteitä on kolmea kokoa: pikkuhousunsuoja, päiväside ja yöside. Päiväsiteen pituus on n. 20 cm.

Kolme väriä: valkoinen, vaaleanpunainen kukkakuvio sekä musta kuvio.

Pesu: huuhtele tai liota kylmässä vedessä ja lisää vähän suolaa. Tarpeen mukaan voit hangata Marseille saippualla. Veri irtoaa helposti erikoismateriaalien ansiosta ja siteen saa tahrattomaksi. Huuhtele siteet kylmällä. Laita lopuksi pesukoneeseen 40-60 asteen pesuun. Kuivaa ilmavasti, älä patterilla. Älä käytä pesussa valkaisu- tai huuhtelainetta.

Suojia on kätevä säilyttää nepeillä suljetuna vaikka käsilaukussa, puhtaina tai käytettyinä.

valkoinen


 

7.90 €


 Ostoskori

Pienten Parhaaksi, Ajostaipaleenkatu 9, 35700 VILPPULA, FINLAND , Y-Tunnus: 2043993-4
, sähköpostiosoite katri@pientenparhaaksi.fi
Viimeksi päivitetty 2019-04-16 17:38:18