Pienten Parhaaksi - KUUKAUTISKUPIT JA KESTOSITEET

Pienten Parhaaksi > KUUKAUTISKUPIT JA KESTOSITEET | Kirjaudu sisään

KUUKAUTISKUPIT JA KESTOSITEET

Kuukautiskupit | Kestositeet

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Lunette Lucia kuukautiskuppi, keltainen

 

Lunette Lucia kuukautiskuppi, keltainen | lisätiedot
Roomalainen Lucia (Lucina) oli valon jumalatar, joka yhdistettiin sekä aurinkoon että kuuhun. Kristinuskon myötä hänestä tuli Pyhä Lucia ja Lucian päivän perinne on tuttu meille suomalaisille ja myös muille pohjoismaalaisille. Lucia tuo valon talven pimeyteen, siksi valitsimme Lucian nimeksi uudelle hehkuvalle kupillemme.

Lunette Lucia valmistetaan samasta FDA-hyväksytystä silikonista kuin muutkin Lunette -kuukautiskupit. Väriaine on myös FDA-hyväksytty, se ei sisällä raskasmetalleja ja on turvallinen käyttää.

koko 1 keltainen


 

20.00 €
31.00 €


Lunette Áine kuukautiskuppi, koralli

 

Lunette Áine kuukautiskuppi, koralli | lisätiedot
Koralli kuukautikuppi; Lunette Áine!

Áine on irlantilaisessa tarustossa kuun, rakkauden ja keskikesän jumalatar sekä sadon ja karjan suojelija. Hänet tunnettiin myöhemmin myös keijukaiskuningattarena. Aine on myös suomenkielinen sana, joten meistä se sopii oivallisesti kauniin korallinvärisen kuppimme nimeksi. Koralli on yksi tulevan kesän trendiväreistä ja meistä se on herkullisen kesäinen, iloinen väri juhlistamaan kesän lämpöä.
Juhannus, keskikesän juhla oli muinoin Áinen kunnialle pyhitetty. Siksi korallinvärinen Lunette Áine on saatavilla nyt kesäksi 2011, toimitukset kesäkuussa.
Áinen säilytyspussi on täydellisesti kuukupin väriin sopiva vaaleanpunainen korallinvärisillä Lunette-kukilla.

koko 1


 

20.00 €
31.00 €


Lunette Lempipesuneste, 250 ml

 

Lunette Lempipesuneste, 250 ml | lisätiedot
Lunette Lempipesuneste on kehitetty erityisesti silikonisen kuukautiskupin puhdistamiseen. Lempipesuneste on hajustettu miedosti sitruunan ja eukalyptuksen eteerisillä öljyillä niiden hyvää tekevän vaikutuksen takia. Mutta vain miedosti, jotta ihosi ei ärsyynny ja useimmat allergikotkin voivat sitä käyttää turvallisin mielin.

UUTUUTENA kätevä keinukorkki!

Jos peset kuukautiskuppia tavallisella käsisaippualla, se voi aiheuttaa emättimessäsi ärsytystä, turvotusta ja jopa tulehduksia. Myös siitä syystä suosittelemme Lunette Lempipesunestettä. Lempipesuneste ei ole tavallista saippuaa uudessa pakkauksessa, vaan pesuneste on varta vasten kehitetty kupin pesuun. Lempipesuneste tehdään Suomessa, sitä ei ole testattu eläimillä, se sopii vegaaneille, siinä ei ole keinotekoisia väriaineita tai säilöntäaineita, ja sen pH-arvo on emättimen luonnollista arvoa vastaava 3,5.

 

8.90 € Ostoskori

Pienten Parhaaksi, Ajostaipaleenkatu 9, 35700 VILPPULA, FINLAND , Y-Tunnus: 2043993-4
, sähköpostiosoite katri@pientenparhaaksi.fi
Viimeksi päivitetty 2021-09-23 18:28:55