Pienten Parhaaksi > KESTOHEDELMÄPUSSIT, TISKIRÄTIT & KASSIT | Kirjaudu sisään

KESTOHEDELMÄPUSSIT, TISKIRÄTIT & KASSIT

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Kestohedelmäpussi - ekologinen vaihtoehto muoville

 

Kestohedelmäpussi - ekologinen vaihtoehto muoville | lisätiedot
Kuluta järkevästi! Hanki pitkäikäinen hedelmäpussi kauppareissuja varten. Miksi pakata omenat kaupassa muovipussiin kun voit käyttää hedelmäpussia! Pussi on kevyt, ja siihen mahtuu perinteisen hedelmä- ja vihannespussin määrä syötävää. Punnitustarra pysyy hyvin pussissa ja sen irtoaa helposti ja siististi pussista. Pussin mukana toimitetaan mukava suomenkielinen runo, joka kertoo pussin käyttötarkoituksesta. Oiva lahjaidea!

1 kpl 6.60 €


 

 


Frugi Henny Print -kangaskassi

 

Frugi Henny Print -kangaskassi | lisätiedot
Frugi -kangaskassi hauskalla kana-kuviolla.
Kassin koko n. 37 x 40 cm.

 

6.50 €


MaM Design -tiskirätit

 

MaM Design -tiskirätit | lisätiedot
Kasvatusalan ammattilaisen, Jim Fayn, mukaan me kaikki haluamme tuntea itsemme tarpeellisiksi ja olevamme hyödyksi. Fayn mukaan lapset tarvitsevat pieniä kotitöitä voidakseen kokea osallistuvansa perheen elämään. Jo 2-vuotias voi harjoitella läikkyneiden juomien kuivaamista, puhdistamaan pöytänsä ruokailun jälkeen tai pyyhimään pöydän leikkien jälkeen puhtaaksi. Tee puuhailusta hauskaa ja muista kiittää ja kehua lasta. Älä vaadi täydellisyyttä, vaan ottakaa rennosti!

MaM Design-rätit on tehty luonnollisista materiaaleista: ne ovat 70 % kierrätyskuitua ja 30 % puuvillaa. Liinat ovat imukykyisiä ja kestäviä ja ne voi pestä koneessa. Kun rätin käyttöikä tulee täyteen, voit heittää sen kompostiin, sillä materiaali on maatuvaa.
Valitse kuoseista ja väreistä mieluisimmat: yksi keittiön tasoille, toinen kylpyhuoneeseen ja kolmas lattioille... Näitä rättejä ei tarvitse piilottaa kaappiin, vaan voit jättää ne näkyviin ja silmäniloksi! Rätti on myös kiva pikkutuliainen ja sopii lahjaksi kotiin kuin kotiin.
Koko n. 20 x 17 cm.
Valmistusmaa: Ruotsi

Kulkuneuvot sininen


 

3.90 €


 Ostoskori

Pienten Parhaaksi, Ajostaipaleenkatu 9, 35700 VILPPULA, FINLAND , Y-Tunnus: 2043993-4
, sähköpostiosoite katri@pientenparhaaksi.fi
Viimeksi päivitetty 2018-05-08 20:16:53