Pienten Parhaaksi - Ki ET LA -aurinkolasit JOKAKI 1-2,5-vuotiaille -50%

Pienten Parhaaksi > Ki ET LA -aurinkolasit JOKAKI 1-2,5-vuotiaille -50% | Kirjaudu sisään

Ki ET LA -aurinkolasit JOKAKI 1-2,5-vuotiaille -50%

Ki ET LA -aurinkolasit ovat uudenlaiset pienille lapsille varta vasten suunnitellut, testatut, kestävät ja taatusti toimivat aurinkolasit. Kun kokeilette aurinkolaseja kotona, menkää mahdollisuuksien mukaan ulos, ikkunan eteen tai kirkkaiden lamppujen alle. Usein lapset ärsyyntyvät laseihin, jos niitä kokeillaan härämässä, ja "maailma pimenee" kokonaan.


Jokaki -malli on suunniteltu sopimaan 1-2,5-vuotiaille.

Lasit ovat korkeinta suojaluokkaa (luokka 4) eli ne antavat 100 % suojan auringon UV-säteilyä vastaan. Lasien muotoilu tekee niistä useita muita malleja suojaavammat; ne ovat riittävän korkeat ja siksi lapsen silmät ovat suojassa myös silloin, kun tämä katselee ylöspäin esimerkiksi rattaissa istuessaan. Lapsen silmät ovat erityisen herkät UV-säteilylle, joten ne on tärkeä suojata niin kesän helteissä kuin talven kimmeltävien hankien loisteessakin. Lasit ovat tuikitärkeät myös kantoliinassa matkaavalle vauvalle.
Ki ET LA -aurinkolasien kehykset valmistetaan yhdestä osasta, ja käytetty materiaali on taipuisaa ja rikkoutumatonta ja siksi kehykset kestävät kovaakin käsittelyä: ei enää rikkinäisiä saranoita, kadonneita ruuveja tai katkenneita sankoja. Ehjänä pysyvät aurinkolasit ovat turvalliset niin vauvan kuin taaperonkin käytössä. Kehyksissa käytetty materiaali on erittäin kevyttä, lasit tuntuvat miellyttäviltä pienen käyttäjän yllä, siksi lapset pitävät näitä mielellään!

Linssit valmistetaan polykarbonaatista, joka suojaa UV-sätelyltä paremmin kuin akryyli.

Lasien mukana toimitetaan käytännöllinen irrotettava joustoremmi, joka pitää lasit napakasti paikallaan. Remmin väri vaihtelee. Tuotepakkaukseen sisältyy myös luomupuuvillasta valmistettu kätevä säilytyspussukka.

Ekologisuutta unohtamatta; Ki ET LA -aurinkolasit on valmistettu täysin kierrätettävistä materiaaleista!

Ki ET LA on uusi lasten tuotteisiin erikoistunut tuotemerkki. Kolme ranskalaista ystävystä perusti sen lokakuussa vuonna 2010 tarkoituksenaan tarjota trendikkäitä ja vanhempien korkeimmatkin odotukset täyttäviä tuotteita.

Ki ET LA -aurinkolasit JOKAKI 1-2,5-vuotiaille -50%
Ki ET LA -aurinkolasit JOKAKI 1-2,5-vuotiaille -50%
 Ki ET LA -aurinkolasit JOKAKI 1-2,5-vuotiaille -50%

Hinta: 15.00 € 30.00 €
Tuotekoodi: 101683

Black / Musta

Red / Punainen

Pink / Pinkki

Royal Blue / Tumma Sininen

Mauve / Vaalea lila

Peackok Blue / Turkoosi

Cream / Kerma

Strong Grey / Tumma Harmaa


 

 Ostoskori

Pienten Parhaaksi, Ajostaipaleenkatu 9, 35700 VILPPULA, FINLAND , Y-Tunnus: 2043993-4
, sähköpostiosoite katri@pientenparhaaksi.fi
Viimeksi päivitetty 2020-02-11 14:53:31