Pienten Parhaaksi > KODIN PUHDISTUSAINEET | Kirjaudu sisään

KODIN PUHDISTUSAINEET

Ole Hyvä -tuotesarjasta löytyy monipuolinen pesuainevalikoima henkilökohtaiseen hygieniaan sekä kodin puhtaanapitoon ja tekstiilien puhdistukseen. Ekologinen ja kotimainen Ole Hyvä -tuotesarja on turvallinen pesuainevaihtoehto sekä ihmisille että ympäristölle.

Luonnonmukaisesti valmistetut pesuaineet eivät ärsytä ihoa ja ne sopivat erinomaisesti myös useimmille allergikoille. Kaikki tuotteet on valmistettu kasviperäisistä uudistuvista raaka-aineista, jotka hajoavat luontoon täydellisesti.

Ole Hyvä -tuotteet valmistetaan eettisiä arvoja kunnioittaen. Mitään tuotetta tai niiden raaka-ainetta ei ole testattu eläinkokein. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väri-, hajuste- ja säilöntäaineita tai mineraalipitoisia öljyjä. Ne on korvattu luonnonmukaisilla vaihtoehdoilla, kuten rohtouutteilla ja aidoilla haihtuvilla eteerisillä öljyillä sekä kylmäpuristetuilla kasviöljyillä.

Ole Hyvä -tuotteiden valmistus kuluttaa erittäin vähän energiaa. Lisäksi pakkaukset on valmistettu kierrätettävistä tai poltettavista materiaaleista. Joidenkin tuotteiden kohdalla pakkaukset voidaan täyttää uudelleen.

Ole hyvä -tuotesarjan valikoimaa täydentävät Ulrich -tuoteperheen puhdistusaineet. Myös Ulrich -tuoteperhe on valmistettu ekologisesti ja luonnonmukaisista raaka-aineista.

Yleispuhdistusaineet | Saniteettitilojen pesuaineet | Ikkunanpesuaineet | Astianpesuaineet | Pyykinpesuaineet | Tahranpoisto / sappisaippua | Villan- ja silkin pesuaineet | Lanoliinit | Pesupähkinät | Teepuuöljy | Pesuainekanistereiden pumput

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Ole Hyvä - Hajusteeton Yleispesuaine

 

Ole Hyvä - Hajusteeton Yleispesuaine | lisätiedot
Hajusteeton yleispesuaine Hajusteeton ekologinen Ole Hyvä yleispesuaine sopii kaikille vesipestäville pinnoille, esimerkiksi erilaisille lattiamateriaaleille. Se irrottaa vaikeankin lian. Pesuveden mukana luontoon lopulta päätyessään se hajoaa sinne hyvin, vahingoittamatta herkkää luontoa.

Annostelu: laimennettuna noin 20 ml 5 litraan vettä. pH noin 10

500 ml 6.50 €


 

 


Ole Hyvä - Teepuu-mänty-saniteettipesuaine

 

Ole Hyvä - Teepuu-mänty-saniteettipesuaine | lisätiedot
Pinnat pikaputsaava ekologinen Ole Hyvä teepuu-mänty-saniteettipesuaine sopii kaikille wc:n ja kylpyhuoneen vesipestäville pinnoille. Se puhdistaa pinttyneenkin lian. Tuoksut ovat peräisin luonnon omista eteerisistä öljyistä.

Annostelu: laimennettuna noin 30 ml 5 litraan vettä. pH noin 3

 

 


Ole Hyvä - Laventeli-teepuu-ikkunanpesusuihke 500 ml

 

Ole Hyvä - Laventeli-teepuu-ikkunanpesusuihke 500 ml | lisätiedot
Miedon raikkaasti tuoksuva ekologinen Ole Hyvä laventeli-teepuu-ikkunanpesusuihke pesee ikkunat putipuhtaiksi luontoystävällisesti. Tuoksut ovat peräisin luonnon omista eteerisistä öljyistä. Suihkauta pestävälle pinnalle ja pyyhi. pH noin 4.

Huom! Myös Ole Hyvä Astianpesuaineet soveltuvat ikkunanpesuun.

500 ml suihkepullo


 

6.70 €


Ole Hyvä - Hajusteeton pyykinpesuaine

 

Ole Hyvä - Hajusteeton pyykinpesuaine | lisätiedot
Hajusteeton ekologinen Ole Hyvä -pyykinpesuaine pesee hyvin keskilikaisen pyykin. Se jättää vain puhtaan pyykin oman tuoksun ja sopii hajusteettomana hyvin tuoksuallergisillekin.

Tuotetta voidaan käyttää käsi- ja konepyykissä 30-90 asteessa. Valkaisuainetta sisältämättömänä se soveltuu parhaiten kirjopyykille, mutta puhdistaa valkopyykinkin. Annosteluohjeet pehmeälle ja keskikovalle vedelle: käsipesuun 0,3 dl 10 litraan vettä, konepesuun 0,5 dl 5-6 kg:lle pyykkiä. pH noin 6.

500 ml 6.50 €


 

 


Ole Hyvä Pyykinpesujauhe valkopyykille, 700 g

 

Ole Hyvä Pyykinpesujauhe valkopyykille, 700 g | lisätiedot
Ole Hyvän Hajusteeton pyykkijauhe on tehokas ja ekologinen pesujauhe valkopyykille ja värinsä pitävälle kirjopyykille. Täysin biohajoava koostumus. Pesulämpötilat 40-95C. Ei suositella herkille kuiduille (villa ja silkki). 700 g pakkaus riittää n. 23 pesuun.

 

15.90 €


Ulrich - Nestemäinen sappisaippua tahranpoistoon 250 ml

 

Ulrich - Nestemäinen sappisaippua tahranpoistoon 250 ml | lisätiedot
Ulrich -sappisaippualla lähtevät hankalatkin tahrat! Jopa mustikka-, porkkana- ja banaanitahrat sekä veri, rasva ja muste saavat kyytiä tällä saippualla. Sopii erinomaisesti myös kestovaippojen tai paitojen hikitahrojen poistoon. Kastele tahrakohta, hiero saippuaa siihen, ja jätä saippua vaikuttamaan jopa yön yli. Lopuksi pese koneessa.

 

7.50 €


Imse Vimse - Nestemäinen sappisaippua 250 ml

 

Imse Vimse - Nestemäinen sappisaippua 250 ml | lisätiedot
Imse Vimsen -sappisaippualla lähtevät hankalatkin tahrat! Jopa mustikka-, porkkana- ja banaanitahrat sekä veri, rasva ja muste saavat kyytiä tällä saippualla. Sopii erinomaisesti myös kestovaippojen tai paitojen hikitahrojen poistoon. Kastele tahrakohta, hiero saippuaa siihen, ja jätä saippua vaikuttamaan jopa yön yli. Lopuksi pese koneessa.

 

8.10 €


Ulrich -lanoliinipitoinen villanpesuaine 250 ml

 

Ulrich -lanoliinipitoinen villanpesuaine 250 ml | lisätiedot
Ulrich- lanoliinipitoinen villanpesuaine sopii erityisen hyvin villalle. Pesuaineella voit pestä myös silkin. Pesuaktiivisina aineina toimivat vain biologisesti hajoavat kasvipohjaiset raaka-aineet. Ei sisällä säilöntäaineita, kirkasteita, entsyymejä eikä hajusteita. Ennaltaehkäisee kalkkikasautumia pesukoneessa maitohappokomponentinsa ansiosta. Valmistettu Saksan Eläinsuojeluliiton sääntöjen mukaisesti ilman eläinkokeita.

 

8.70 €


Ulrich - lanoliinihoitoaine villalle 250 ml

 

Ulrich - lanoliinihoitoaine villalle 250 ml | lisätiedot
Villavaatteet käyttöön lanoliinikylvyn kautta!

Ulrich -lanoliini on farmaseuttista laatua, joten se on turvallista herkkäihoisellekin. Villanhoitoaine on muilta osin kasvispohjaista, sisältää lanoliinin lisäksi vain oliiviöljypohjaista rasvaa ja kasvissaippuaa. Ulrich –lanoliinihoito sopii kaikille villatuotteille.

250 ml


 

9.95 €


Pesupähkinät 250 g

 

Pesupähkinät 250 g | lisätiedot
Luomulaatuiset intialaiset pesupähkinät pesevät pyykkisi ekologisella tavalla puhtaaksi ja pehmeiksi. Pähkinöillä voit pestä useissa lämpötiloissa ja ne sopivat kaikenlaiseen pyykkiin. Kovan veden alueella tai erittäin likaiseen pyykkiin lisää pähkinöiden annostusta. Pesuteho perustuu pähkinöiden sapoiiniin, joka liukenee parhaiten noin 60c° lämpötilassa. Alhaisimmissa lämpötiloissa suosittelemme pesupähkinöistä keitettyä liuosta. Pesupähkinäliuosta voit käyttää pyykinpesuun, tiskikoneeseen, yleispesuaineena yms. Annostus 2-3 rkl / koneellinen. Säilytä pähkinät kuivassa ja kompostoi käytetyt kuoret!

250 g. riittää n. 50 pesukoneelliseen.

 

6.50 €


 Ostoskori

Pienten Parhaaksi, Ajostaipaleenkatu 9, 35700 VILPPULA, FINLAND , Y-Tunnus: 2043993-4
, sähköpostiosoite katri@pientenparhaaksi.fi
Viimeksi päivitetty 2018-12-01 13:10:26