Pienten Parhaaksi > KESTOVAIPAT > Muotoonommellut sisävaipat | Kirjaudu sisään

Muotoonommellut sisävaipat

Sisävaippa on se osa kestovaipasta, joka imee pissan ja kakan sisäänsä. Sisävaippa voi olla muotoonommeltu tarroilla tai nepeillä kiinnitettävä vaippa. Sisävaippoina voi käyttää myös taiteltavia vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi harsoja tai prefoldeja. Sisävaippa tarvitsee päällensä kosteuden eristäjän eli kuorivaipan. Sisävaippaa voidaan kutsua myös imuosaksi.

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Babyidea Hemp Hour Strap Diaper Soft 2kpl/pkt - nauhavaippa

 

Babyidea Hemp Hour Strap Diaper Soft 2kpl/pkt - nauhavaippa | lisätiedot
Babyidean Hemp Hour Strap on uudenlainen nauhavaippa, joka toimii aidosti koko vaippaiän, aluksi ilman lisäimua ja myöhemmin sopivan lisäimun kanssa.

Päällinen: Luomupuuvilla 100 %.
Muut kerrokset (sisäkangas ja imuosat): 55 % Hamppu / 45 % Luomupuuvilla.

Strap - vaipan lisäimuosiksi sopii mikä tahansa taittovaippa (vaikkapa harso), tai esim. muotoonommeltu tiimalasi tai taittovaippa. Vaipattaminen on edullista ja vaippapaketti on ihanteellisen ohut ja imukykyinen. Sopii loistavasti myös liikkuvalle lapselle ja yökäyttöön. Hamppuvaipat ovat erittäin imukykyisiä ja hamppu on luonnostaan antibakteerista sekä materiaalina hyvin kestävää.

Crystal Blue / vaaleansininen

Sunbeam / Auringon keltainen


 

16.90 €


Tirsokas -nauhavaippa

 

Tirsokas -nauhavaippa | lisätiedot
Helppokäyttöinen ja monipuolinen nauhavaippauutuus Tirsokkaalta! Kuosikankaana laadukas Suomessa valmistettu Murun luomupuuvillaneulos ja sisäpintana ekologinen tencel.

Tirsokkaan nauhavaippa on suunnieltu niin, että sen käyttöikä on erityisen pitkä. Voit pienentää vaippaa vastasyntyneen tarpeita vastaaviksi kääntämällä etu- ja takareunaa kaksikerroin. Lapsen kasvaessa nauhavaippaa voi säätää portaattomasti suuremmaksi kääntämällä etu- ja takareunan taitoksia pienemmiksi.

Nauhavaipassa on vain kaksi kangaskerrosta, joten se on erittäin ohut ja hyvin istuva. Vastasyntyneelle vauvalle riittää, kun nauhavaippaan laitetaan pieni, ohut lisäimu. Myöhemmin nauhavaipan sisällä voi käyttää esimerkiksi harsovaippaa. Nauhavaippa on siitä kätevä, että voit lisätä imua myös sen ulkopuolelle. Esimerkiksi yöaikaan nauhavaippapaketin ja kuorivaipan/villahousujen väliin voi lisätä esimerksi hyvin yökäyttöön sopivia hitaasti imeviä hamppuimuja tai esim. hahtuvaimun tuomaan varmistusta pitoon.

pinkki pupuperhe / valkoinen tencel


 

14.90 €


Muksut Sisävaippa, Norsut -joustofrotee -20%

 

Muksut Sisävaippa, Norsut -joustofrotee -20% | lisätiedot
Retronorsu jyrää!
Mikä yhdistelmä - retronorsu tömistelee ihasteltavana pintapuolella ja ihoa vasten on vihreä bambujoustofrotee. Tuo ihoa hellivä ja luonnostaan antibakteerinen suloisen pehmeä kangas.

Päälikankaana on painettu joustofrotee, tukikankaana valkaisematon puuvillacollege, kiinteänä imuna kaksi kerrosta erittäin imukykyistä bambuhamppufleeceä ja peppua vasten ihoa hellivää bambujoustofroteeta. Vaipassa on takana tasku, josta vaippaan on helppo sujauttaa lisää imua, esimerkiksi yöksi. Sisävaippaa kannattaa pestä muutamia kertoja ennen käyttöä, sillä imukyky vain paranee pesujen myötä. Sisävaippa tarvitsee aina päällensä kosteutta pitävän kuorivaipan; valitse mieltymystesi mukaan esimerkiksi Muksut® vuotosuojallinen kuorivaippa, merinovillakuori tai merinovillahousut.

L/XL (10-15 kg)


 

20.40 €
25.50 €


 Ostoskori

Pienten Parhaaksi, Ajostaipaleenkatu 9, 35700 VILPPULA, FINLAND , Y-Tunnus: 2043993-4
, sähköpostiosoite katri@pientenparhaaksi.fi
Viimeksi päivitetty 2018-01-16 14:04:45