Pienten Parhaaksi - KESTOVAIPAT - Muotoonommellut sisävaipat ja nauhavaipa

Pienten Parhaaksi > KESTOVAIPAT > Muotoonommellut sisävaipat ja nauhavaipa | Kirjaudu sisään

Muotoonommellut sisävaipat ja nauhavaipa

Sisävaippa on se osa kestovaipasta, joka imee pissan ja kakan sisäänsä. Sisävaippa voi olla muotoonommeltu tarroilla tai nepeillä kiinnitettävä vaippa. Sisävaippoina voi käyttää myös taiteltavia vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi harsoja tai prefoldeja. Sisävaippa tarvitsee päällensä kosteuden eristäjän eli kuorivaipan. Sisävaippaa voidaan kutsua myös imuosaksi.


Muksut Sisävaippa, Norsut -joustofrotee -20%

 

Muksut Sisävaippa, Norsut -joustofrotee -20% | lisätiedot
Retronorsu jyrää!
Mikä yhdistelmä - retronorsu tömistelee ihasteltavana pintapuolella ja ihoa vasten on vihreä bambujoustofrotee. Tuo ihoa hellivä ja luonnostaan antibakteerinen suloisen pehmeä kangas.

Päälikankaana on painettu joustofrotee, tukikankaana valkaisematon puuvillacollege, kiinteänä imuna kaksi kerrosta erittäin imukykyistä bambuhamppufleeceä ja peppua vasten ihoa hellivää bambujoustofroteeta. Vaipassa on takana tasku, josta vaippaan on helppo sujauttaa lisää imua, esimerkiksi yöksi. Sisävaippaa kannattaa pestä muutamia kertoja ennen käyttöä, sillä imukyky vain paranee pesujen myötä. Sisävaippa tarvitsee aina päällensä kosteutta pitävän kuorivaipan; valitse mieltymystesi mukaan esimerkiksi Muksut® vuotosuojallinen kuorivaippa, merinovillakuori tai merinovillahousut.

L/XL (10-15 kg)


 

20.40 €
25.50 € Ostoskori

Pienten Parhaaksi, Ajostaipaleenkatu 9, 35700 VILPPULA, FINLAND , Y-Tunnus: 2043993-4
, sähköpostiosoite katri@pientenparhaaksi.fi
Viimeksi päivitetty 2021-12-01 10:53:41