Pienten Parhaaksi > MaM Water Sling - vesiliina vauvauintiin ja rannalle UUTUUS! | Kirjaudu sisään

MaM Water Sling - vesiliina vauvauintiin ja rannalle UUTUUS!

Vesiliina on yksinkertainen kantoliina, joka on suunniteltu käytettäväksi kosteissa ja märissä olosuhteissa. HUOM! Ei kuitenkaan uidessa tai muussa vastaavassa toiminnassa. Kantoliinan materiaali ei ime vettä, tuntuu siksi mukavalta märkänäkin ja kuivuu nopeasti. Käytännöllisesti katsoen vesiliina jättää kätesi miltei vapaiksi, kun olet suihkussa lapsen kanssa, leikitte kahluualtaalla tai rannalla isompien lasten kanssa, tai vaikka tanssitte kesäsateessa. Kuvittele, ettei sinun tarvitse raahata turvakaukaloa uimahallin suihkulle tai laittaa lasta likaiselle lattialle siksi aikaa kun peseydyt. Kotonakin vesiliinan avulla on paljon helpompi käydä suihkussa ja pestä hiukset, kun hoidat pikkuistasi. Kaikkein levottominkin lapsi yleensä rauhoittuu vesiliinassa lämpimässä suihkussa turvallisesti lähelläsi. Imetyskin on helppoa ja mukavaa tässä liinassa samoin kuin lepäily riipputuolissa isän kanssa.

MaM vesiliina on valmistettu laadukkaasta ja miellyttävän tuntuisesta urheiluneuloksesta. Materiaali on hengittävää ja nopeasti kuivuvaa polyesteriä. Nailoniset kantoliinarenkaat ovat amerikkalaista huippulaatua ja jokainen rengas on käynyt läpi testauksen ja todettu turvalliseksi. Renkaat kestävät noin 500 kg painon. Liinat on ommeltu skandinaavialaisomisteisessa GOTS-sertifioidussa ompelimossa Kiinassa, jonka kanssa Babyidea on tehnyt läheistä yhteistyötä sen perustamisvuodesta 2004 alkaen.

Suosittelemme vesiliinalle 40°C vesipesua ja narukuivatusta. Vesiliina soveltuu parhaiten alle 12 kg painoisille lapsille, mutta satunnaisesti käytettynä se toimii n. 15 kg asti.

MaM Water Sling - vesiliina vauvauintiin ja rannalle UUTUUS!
MaM Water Sling - vesiliina vauvauintiin ja rannalle UUTUUS!
 MaM Water Sling - vesiliina vauvauintiin ja rannalle UUTUUS!

Hinta: 45.90 €
Tuotekoodi: 101842

Happy Pink / Pinkki


 
 Ostoskori

Pienten Parhaaksi, Ajostaipaleenkatu 9, 35700 VILPPULA, FINLAND , Y-Tunnus: 2043993-4
, sähköpostiosoite katri@pientenparhaaksi.fi
Viimeksi päivitetty 2018-12-17 16:45:06