Pienten Parhaaksi > KODIN PUHDISTUSAINEET > Pyykinpesuaineet | Kirjaudu sisään

Pyykinpesuaineet

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Ulrich -lanoliinipitoinen villanpesuaine 250 ml

 

Ulrich -lanoliinipitoinen villanpesuaine 250 ml | lisätiedot
Ulrich- lanoliinipitoinen villanpesuaine sopii erityisen hyvin villalle. Pesuaineella voit pestä myös silkin. Pesuaktiivisina aineina toimivat vain biologisesti hajoavat kasvipohjaiset raaka-aineet. Ei sisällä säilöntäaineita, kirkasteita, entsyymejä eikä hajusteita. Ennaltaehkäisee kalkkikasautumia pesukoneessa maitohappokomponentinsa ansiosta. Valmistettu Saksan Eläinsuojeluliiton sääntöjen mukaisesti ilman eläinkokeita.

 

8.70 €


Ole Hyvä - Hajusteeton pyykinpesuaine

 

Ole Hyvä - Hajusteeton pyykinpesuaine | lisätiedot
Hajusteeton ekologinen Ole Hyvä -pyykinpesuaine pesee hyvin keskilikaisen pyykin. Se jättää vain puhtaan pyykin oman tuoksun ja sopii hajusteettomana hyvin tuoksuallergisillekin.

Tuotetta voidaan käyttää käsi- ja konepyykissä 30-90 asteessa. Valkaisuainetta sisältämättömänä se soveltuu parhaiten kirjopyykille, mutta puhdistaa valkopyykinkin. Annosteluohjeet pehmeälle ja keskikovalle vedelle: käsipesuun 0,3 dl 10 litraan vettä, konepesuun 0,5 dl 5-6 kg:lle pyykkiä. pH noin 6.

500 ml 6.50 €


 

 


Ole Hyvä Pyykinpesujauhe valkopyykille, 700 g

 

Ole Hyvä Pyykinpesujauhe valkopyykille, 700 g | lisätiedot
Ole Hyvän Hajusteeton pyykkijauhe on tehokas ja ekologinen pesujauhe valkopyykille ja värinsä pitävälle kirjopyykille. Täysin biohajoava koostumus. Pesulämpötilat 40-95C. Ei suositella herkille kuiduille (villa ja silkki). 700 g pakkaus riittää n. 23 pesuun.

 

15.90 €


 Ostoskori

Pienten Parhaaksi, Ajostaipaleenkatu 9, 35700 VILPPULA, FINLAND , Y-Tunnus: 2043993-4
, sähköpostiosoite katri@pientenparhaaksi.fi
Viimeksi päivitetty 2019-02-18 11:50:33