Pienten Parhaaksi > KESTOVAIPAT > Nauhavaipat | Kirjaudu sisään

Nauhavaipat

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Babyidea Hemp Hour Strap Diaper Soft 2kpl/pkt - nauhavaippa

 

Babyidea Hemp Hour Strap Diaper Soft 2kpl/pkt - nauhavaippa | lisätiedot
Babyidean Hemp Hour Strap on uudenlainen nauhavaippa, joka toimii aidosti koko vaippaiän, aluksi ilman lisäimua ja myöhemmin sopivan lisäimun kanssa.

Päällinen: Luomupuuvilla 100 %.
Muut kerrokset (sisäkangas ja imuosat): 55 % Hamppu / 45 % Luomupuuvilla.

Strap - vaipan lisäimuosiksi sopii mikä tahansa taittovaippa (vaikkapa harso), tai esim. muotoonommeltu tiimalasi tai taittovaippa. Vaipattaminen on edullista ja vaippapaketti on ihanteellisen ohut ja imukykyinen. Sopii loistavasti myös liikkuvalle lapselle ja yökäyttöön. Hamppuvaipat ovat erittäin imukykyisiä ja hamppu on luonnostaan antibakteerista sekä materiaalina hyvin kestävää.

Crystal Blue / vaaleansininen

Sunbeam / Auringon keltainen


 

16.90 €


Tirsokas -nauhavaippa

 

Tirsokas -nauhavaippa | lisätiedot
Helppokäyttöinen ja monipuolinen nauhavaippauutuus Tirsokkaalta! Kuosikankaana laadukas Suomessa valmistettu Murun luomupuuvillaneulos ja sisäpintana ekologinen tencel.

Tirsokkaan nauhavaippa on suunnieltu niin, että sen käyttöikä on erityisen pitkä. Voit pienentää vaippaa vastasyntyneen tarpeita vastaaviksi kääntämällä etu- ja takareunaa kaksikerroin. Lapsen kasvaessa nauhavaippaa voi säätää portaattomasti suuremmaksi kääntämällä etu- ja takareunan taitoksia pienemmiksi.

Nauhavaipassa on vain kaksi kangaskerrosta, joten se on erittäin ohut ja hyvin istuva. Vastasyntyneelle vauvalle riittää, kun nauhavaippaan laitetaan pieni, ohut lisäimu. Myöhemmin nauhavaipan sisällä voi käyttää esimerkiksi harsovaippaa. Nauhavaippa on siitä kätevä, että voit lisätä imua myös sen ulkopuolelle. Esimerkiksi yöaikaan nauhavaippapaketin ja kuorivaipan/villahousujen väliin voi lisätä esimerksi hyvin yökäyttöön sopivia hitaasti imeviä hamppuimuja tai esim. hahtuvaimun tuomaan varmistusta pitoon.

pinkki pupuperhe / valkoinen tencel


 

14.90 €


 Ostoskori

Pienten Parhaaksi, Ajostaipaleenkatu 9, 35700 VILPPULA, FINLAND , Y-Tunnus: 2043993-4
, sähköpostiosoite katri@pientenparhaaksi.fi
Viimeksi päivitetty 2018-01-16 14:04:45