Pienten Parhaaksi > RATASTARVIKKEET JA LÄMPÖPUSSIT > Aurinkosuojat rattaisiin | Kirjaudu sisään

Aurinkosuojat rattaisiin

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

MaM Ultra Light Cover kesäkantosuoja - suojaa ötököiltä ja auringolta!

 

MaM Ultra Light Cover kesäkantosuoja - suojaa ötököiltä ja auringolta! | lisätiedot
Kesäkantosuoja suojaa lastasi auringolta, tuulelta ja hyönteisiltä. Sitä voidaan käyttää kaikenlaisten kantoliinojen ja -reppujen kanssa lasta kannettaessa etupuolella tai selässä. Kantosuoja on nopea ja helppo käyttää, se sopii äideille, isille, isovanhemmille, kummeille ja lastenhoitajille... Kantosuojaa voidaan myös käyttää suojaamaan lasta turvaistuimessa tai rattaissa. Edessä käytännöllinen iso tasku.

MaM kesäkantosuoja suojaa lapsen ihoa auringon haitallisilta UV-säteiltä (UVA ja UVB-säteet). UPF on lyhenne sanoista Ultraviolet Protection Factor, eli UV- suojakerroin ja kertoo kuinka paljon auringon UV-säteilyä pääsee kankaan läpi. UPF-arvo 50+ on paras aurinkosuojaluokka ja tämän luokituksen saaneelta tuotteelta sallitaan vain 1/50 auringon UV-säteiden läpipääsy, eli vain 2 prosenttia kaikista UV-säteistä. On myös tärkeää, että tuote peittää niin suuren osan ihosta kuin mahdollista. MaM-kesäkantusuoja on suunniteltu peittämaan lapsen koko kehon. Laittamalla lapsen päähän ManyMonths kesähatun lapsella erinomainen suoja auringolta.

Saatavana vaalean beessin värisenä.

 

35.20 €


Heitmann  Felle Aurinkosuoja vaunuihin

 

Heitmann Felle Aurinkosuoja vaunuihin | lisätiedot
Heitmann Fellen Aurinkosuoja sopii lastenvaunuihin ja kuomullisiin rattaisiin. Aurinkosuojassa on erinomainen UV-suojaus (UPF-Faktor 50+ australialaisen standardin mukaan).

Suojan toisella puolella on venyvä nauha, joka pujotetaan kuomun alle ja toisen puolen nauhat sidotaan työntöaisaan. Aurinkosuoja liukuu nauhoja pitkin ja sen pituutta voidaan säätää tarpeen mukaan. Suoja ei peitä kokonaan lapsen näkökenttää, joten isompikin viihtyy sen alla suojassa paisteelta! Kätevä käyttää!

Materiaali 100% polyesteriä. Pituus 70cm ja leveys 53cm-32cm.

oranssi


 

12.10 €


Emma Päivänvarjo UV-suojalla

 

Emma Päivänvarjo UV-suojalla | lisätiedot
Lasten vaunuihin tai rattaisiin kiinnitettävällä Emma -päivänvarjolla suojaat pienokaistasi auringon haitallisilta UV-säteiltä. Päivänvarjossa on UV-suojakerros, joka estää suurimman osan UV-säteistä. Sateenvarjossa on kahdesta kohtaa taipuva varsi, jonka ansiosta sen voi kääntää sopivaan asentoon. Varjossa on pikakiinnitys, josta varjon voi kiinnittää ja irrottaa nopeasti ja helposti. Varjo sopii lähes kaikkien vaunujen ja rattaiden runkoihin.

ruskea


 

22.20 €


Emma kuomunjatke/aurinkosuoja

 

Emma kuomunjatke/aurinkosuoja | lisätiedot
Lastenvaunujen / rattaiden kuomuun kiinnitettävä yleismallinen aurinkosuoja, joka sopii kaikkiin vaunuihin ja rattaisiin. Suojaa lasta auringon haitallisilta säteiltä. Sivuilla kiinnitysklipsit, joilla kuomun jatkeen saa helposti ja nopeasti kiinni vaunujen tai rattaiden kuomuihin.

musta


 

14.10 €


 Ostoskori

Pienten Parhaaksi, Ajostaipaleenkatu 9, 35700 VILPPULA, FINLAND , Y-Tunnus: 2043993-4
, sähköpostiosoite katri@pientenparhaaksi.fi
Viimeksi päivitetty 2014-04-15 18:22:41